Страница 1 из 1

Canon 210, 300

Непрочитанное сообщениеДобавлено: 00:10 - 20.03.06
admin
Canon 210, 300

E0 - Heat problem
E1 - Sorter
E2 - Scanner
E4 - Drum drive
E5 - Lens drive
E6 - Exposure lamp
E7 - Mirror sensors